Rólunk

Kicsivel több mint 4 éve kezdtem el Baldowski cipőkkel foglalkozni.

8 éves korom óta imádom a különleges cipőket, mindig is szerettem volna egy saját ruha vagy cipőboltot. Igazán akkor tudatosult bennem ez, amikor az esküvőmre kerestem cipőt… Majd rá egy évre a barátnőmnek sem sikerült megtalálnunk a megfelelő darabot. Ekkor jött a felismerés: “Szükségünk van itthon is minőségi esküvői cipőkre, lehetőleg olyanra, amit nem csak a Nagy napon tudunk viselni…!”

Szerencsére az élet úgy hozta, hogy pár minőségi és ismert cipőboltban tudtam elhelyezkedni mint értékesítő, így a sportcipőkön keresztül a veszkó csizmáig minden fajta cipőt megismerhettem.

A Baldowski márka megtalálásában a volt férjem édesanyja segített, aki lengyel származású! Szerencsére jó kapcsolatot ápolok vele, a mai napig is ő adja le a rendelést 🙂

Első körben esküvői, majd hétköznapi modelleket is elkezdtem rendelni. Mivel a  gyártó szabad kezet ad a szín és a sarok magasság kiválasztásában, ezáltal teljesen egyedi modelleket tudok rendelni számotokra,  így igazodva a magyar nők igényeihez! Erre figyelt fel a Celeni márka alapítója Cselényi Eszter is, akinek köszönhetően a Metropolitan szalon tagja lettem.